Харчова промисловість
Переробка молока
Зважування з високою точністю за допомогою кранових ваг сировини та компонентів на всіх етапах виробництва під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт.
Ваги, що вийшли з ладу, можуть бути не просто відремонтовані, а й поліпшені до сучасного рівня точності тензометричних приладів.
Для вимірювання рівня молока та CIP-розчинів в резервуарах під тиском пропонується сучасна технологія електронного вимірювача диференційного тиску.
Сучасні радарні рівнеміри в гігієнічному виконанні гарантують забезпечення умов чистоти виробництва. За необхідності прилади постачаються в комплекті з сертифікатами FDA, 3A та EHEDG.
Різноманітні манометри та термометри, а також електронні вимірювачі тиску та температури у гігієнічному виконанні застосовуються майже на всіх етапах виробництва.