Харчова промисловість
Виробництво пива
Зважування з високою точністю за допомогою кранових ваг сировини та компонентів під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт.
Нове життя старим вагам дадуть нові тензометричні датчики підвищеної точності та електронні прилади з виходом Ethernet.
Будь-яка кількість ємностей, бункерних та платформних ваг може бути об’єднана в цілісну систему з єдиною базою обліку, системою аналізу та візуалізації.
Зважування ємностей з хмелем, солодом та іншим дозволяє вести облік та дозування вказаної продукції.
Для вимірювання рівня сировини, пива та CIP розчинів в резервуарах під тиском пропонується сучасна технологія електронного вимірювача диференційного тиску.
Різноманітні манометри та термометри, а також електронні вимірювачі тиску та температури у гігієнічному виконанні застосовуються майже на всіх етапах виробництва.
Для сигналізації рівня пива та миючіх рідин при наявності високих температур застосовуються ємнісні або вібраційні датчики.