Металургія

Коксохімічні підприємства

Передача результатів зважуваня по радіоканалу

Пристрої передачі даних ЕНР по радіоканалу дозволяють зчитувати результати зважування навіть в умовах поганої видимості (дим, пил), внести в пам’ять ваг масу тари навіть якщо ваги знаходяться поза зоною видимості оператора.

Зважування вантажів

Масивна високоміцна конструкція та захищена від електромагнітних завад і підвищеної температури електронна система кранових ваг KGW розрахована на тривалу експлуатацію в складних виробничих умовах, у тому рахунку під час переміщення ваг з вантажем при вхідному і вихідному контролі продукції. Кранові ваги дозволяють зважувати вантажі будь-якої маси, виконувати контроль і випробування кранів і пересувних транспортних систем у складних технологічних умовах на коксохімічних підприємствах.

Автоматизація процесів зважування, захист результатів ("Відповідальне зважування")

Технологія “Відповідального зважування КОДА” розроблена для повного контролю зважування на автомобільних або вагонних електронних вагах. Система контролює усі важливі аспекти зважування таким чином, що тільки повністю вірна послідовність та підтверджені дані можуть бути зараховані як вірне зважування.

Зважування вагонів різної бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Підвищена надійність фундаментів, електроніки та металоконструкцій ваг КОДА-А дозволяють проводити інтенсивне зважування важковозних автомобілів без втрати точності.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Навіть короткотерміновий вихід з ладу ваг на підприємстві з безперервним циклом виробництва завдає значних збитків. Своєчасне технічне обслуговування та оперативний ремонт зменшують витрати замовника.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Підвищена надійність фундаментів, електроніки та металоконструкцій ваг КОДА-А дозволяють проводити інтенсивне зважування важковозних автомобілів без втрати точності.

Вимірювання температури та тиску

Різноманітні манометри та термометри, а також електронні вимірювачі тиску та температури у різноманітних виконаннях для застосування у складних технологічних умовах.

Вимірювання рівня сипких матеріалів у великих резервуарах

Сучасні безконтактні радарні рівнеміри успішно працюють у великих резервуарах з сипкими матеріалами при сильному пилоутворенні. Такі рівнеміри мають можливість об’єднання в системи з централізованим керуванням та індикацією.

Вимірювання рівня в подрібнювачах вугля

Радарні рівнеміри мають функцію вимірювання у вузьких об’ємах з великою швидкістю зміни рівня.

Вимірювання тиску газів у коксових печах

Високотемпературні датчики тиску мають можливість працювати з неочищеними газами при високих температурі та тиску.