Металургія

Металургійні підприємства

Зважування вантажів

Масивна високоміцна конструкція та захищена від електромагнітних завад і підвищеної температури електронна система кранових ваг KGW розрахована на тривалу експлуатацію в складних виробничих умовах, у тому рахунку під час переміщення ваг з вантажем. Кранові ваги дозволяють зважувати великі вироби, прокатний стан, ковальське обладнання та вантажі з будь-якими геометричними розмірами та масою на металургійних підприємствах, а також виконувати контроль і випробування кранів і пересувних транспортних систем.

Передача результатів зважуваня по радіоканалу

Пристрої передачі даних ЕНР по радіоканалу дозволяють зчитувати показання навіть в умовах поганої видимості (дим, пил), внести в пам’ять ваг масу тари навіть якщо ваги знаходяться поза зоною видимості оператора.

Зважування габаритних вантажів

Кранові ваги для зважування довгомірних і великогабаритних вантажів можуть застосовуватися в якості Master-Slave системи, що складається з двох і більше ваг однакової модифікації, обмін інформацією між якими здійснюється за допомогою радіоканалу.

Зважування вагонів різної бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Підвищена надійність фундаментів, електроніки та металоконструкцій ваг КОДА-А дозволяють проводити інтенсивне зважування важковозних автомобілів без втрати точності.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Навіть короткотерміновий вихід з ладу ваг на підприємстві з безперервним циклом виробництва завдає значних збитків. Своєчасне технічне обслуговування та оперативний ремонт зменшують витрати замовника.

Автоматизація процесів зважування, захист результатів ("Відповідальне зважування")

Конструкція ваг КОДА-В дозволяє зважування спеціальних вагонів (скраповози, чугуновози, окатишовози, шлаковози, хопери для агломерату, тощо) в тому числі підвищеної вантажопідйомністі без втрати точності.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Підвищена надійність фундаментів, електроніки та металоконструкцій ваг КОДА-А дозволяють проводити інтенсивне зважування важковозних автомобілів без втрати точності.

Вимірювання рівня сипких матеріалів у великих резервуарах

Сучасні безконтактні радарні рівнеміри успішно працюють у великих резервуарах з сипкими матеріалами при сильному пилоутворенні. Такі рівнеміри мають можливість об’єднання в системи з централізованим керуванням та індикацією.

Вимірювання температури та тиску

Різноманітні манометри та термометри, а також електронні вимірювачі тиску та температури у різноманітних виконаннях для застосування у складних технологічних умовах.

Контроль геометрії деталей і запасних частин за допомогою координатно-вимірювальних рук

Координатно-вимірювальні руки Hexagon MI ROMER для швидкого та мобільного контролю геометрії або 3D-моделювання деталей в металургії.

Високоточні координатні вимірювання крупногабаритних об`єктів

Лазерні трекери Hexagon MI Leica для високоточного об’ємного виміру на відстані до 160 метрів з точністю ± 15 мкм + 6 мкм / м. Ці системи використовують для обміру великих виробів, прокатного, великого ковальського та іншого габаритного обладнання.