Торгівля та логістика

Перевалочні термінали

Кранові ваги в дозувальних системах

Кранові ваги виконують високоточні вимірювання і забезпечують надійну роботу як в дозуючих системах, так і при вхідному і вихідному контролі продукції.

Передача результатів зважуваня по радіоканалу

Пристрої передачі даних ЕНР по радіоканалу дозволяють зчитувати показання навіть в умовах поганої видимості (дим, пил)

Вимірювання рівня рідин у великих резервуарах

Сучасні безконтактні радарні рівнеміри успішно працюють у великих резервуарах з сипкими матеріалами при сильному пилоутворенні. Такі рівнеміри мають можливість об’єднання в системи з централізованим керуванням та індикацією.

Автоматизація обліку ваги окремих бункерів та ємностей

Програмний продукт ТБКОДА дозволяє впровадити облік бункерних ваг та об’єднати усі ваги підприємства до єдиної системи контролю та обліку. Дані про вимірювання зберігаються у базі даних та можуть бути показані на екрані комп’ютера оператора та роздруковані у вигляді звітів.

Автоматизація процесів зважування, захист результатів ("Відповідальне зважування")

Технологія “Відповідального зважування КОДА” розроблена для повного контролю зважування на автомобільних або вагонних електронних вагах. Система контролює усі важливі аспекти зважування таким чином, що тільки повністю вірна послідовність та підтверджені дані можуть бути зараховані як вірне зважування.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Ваги КОДА-А не стануть вузьким місцем Вашого підприємства. Швидкість зважування, гарантія точності, цілодобова робота.

Зважування вагонів різної бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Ваги КОДА-В забезпечують швидкість зважування, гарантію точності, цілодобову роботу та максимальне усунення людського фактора.

Автоматизація обліку ваги окремих бункерів та ємностей

Об’єкти зберігання, розміщені на тензометричних вагах, перетворюються в цілодобове джерело даних для автоматизованих систем обліку.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Модернізація ваг дозволяє зробити їх сучаснішими, збільшити розміри, границю зважування та забезпечити передачу даних до ПК.

Вимірювання рівня сипких матеріалів у великих резервуарах

Сучасні радарні рівнеміри у вибухобезпечному виконанні використовуються у великих резервуарах з різноманітними радинами. Такі рівнеміри мають можливість обєднання в системи з централізованим керуванням та інидикацією.

Автоматизація та модернизація дозуючих ваг для организації обліку продукції

Вагові дозатори та витратоміри дискретної дії забезпечують облік сипкого продукту з точністю, що значно перевищує конвеєрні ваги. Пропонується модернізаціх існуюучих дозаторів сучасною системою керування. Система ТБКОДА дозволяє обє`днати такі ваги до єдиної системи з централізованим керуванням, індикацією та обліком.