Енергетика

Теплоелектростанції та централі

Автоматизація процесів зважування, захист результатів ("Відповідальне зважування")

Технологія “Відповідального зважування КОДА” розроблена для повного контролю зважування на автомобільних або вагонних електронних вагах. Система контролює усі важливі аспекти зважування таким чином, що тільки повністю вірна послідовність та підтверджені дані можуть бути зараховані як вірне зважування.

Зважування вагонів різної бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Зважування палива у цистернах та вагонах потребує спеціального іскрозахищеного вагового обладнання. Вагонні ваги КОДА-В в іскрозахищеному виконанні – ідеальне рішення також за точністю та надійністю.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Збільшення довжини сучасних автопотягів часто призводить до того, що вони не поміщаються на автовагах. Подовження існуючих ваг та збільшення границі зважування – недороге вирішення проблеми.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Зважування палива у автоцистернах та вантажних автомобілях потребує спеціального іскрозахищеного вагового обладнання. Автомобільні ваги КОДА-А виробляються також і в іскрозахищеному виконанні.

Вимірювання температури та тиску

Різноманітні манометри та термометри, а також електронні вимірювачі тиску та температури у різноманітних виконаннях для застосування в умовах високої вологості.

Вимірювання рівня води у барабанах котлів

Надвисокі температура та тиск в барабанах котлів завдають труднощів у вимірюванні рівня води для більшості принципів вимірювання. Рефлексний рівнемір VEGAFLEX 86 має спеціальне виконання для роботи в таких умовах.