Машинобудування

Приладобудування і точне машинобудування

Зважування вантажів

Кранові ваги для зважування великогабаритних деталей під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт на всіх етапах приладобудування і точного машинобудування.

Високоточний об'ємний контроль геометрії деталей і запасних частин

Координатно-вимірювальні машини Hexagon MI DEA для проведення замірів з надзвичайною точністю геометричних розмірів будь-яких деталей, інструменту та оснащення на підприємствах точного машинобудування.

Вимірювання круглості, шорсткості і форми

Мобільні та стаціонарні системи від компанії JENOPTIK Industrial Metrology Germany для контролю круглості, шорсткості і форми найбільш відповідальних деталей, інструменту та оснащення при будуванні приладів та в точному машинобудуванні.

Вимірювальні системи для верстатів

Спеціалізовані вимірювальні системи компанії Renishaw plc для автоматизованого контролю ріжучого інструменту, налаштування на технологічну операцію та оцінки й моніторингу експлуатаційних характеристик виробничого обладнання авіабудівних та космічних підприємств.

Запасні частини та оснастка для верстатів

Наша компанія, як авторизований дилер компанії “GALIKA AG” постачає обладнання, оснащення, витратні матеріали та запасних частин до верстатів і установок багатьох відомих у світі виробників.

Контроль геометрії та розмірів тіл обертання безконтактним способом

Високоточні безконтактні вимірювальні системи від компанії JENOPTIK Industrial Metrology Germany для швидкого контролю розмірів будь-яких тіл обертання.