Машинобудування

Верстатобудування

Зважування вантажів

Кранові ваги для зважування великогабаритних деталей під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт на всіх етапах будування або ремонту верстатів.

Контроль геометрії деталей і запасних частин за допомогою координатно-вимірювальних рук

Координатно-вимірювальні руки компанії Hexagon MI ROMER з лазерним тривимірним сканером для контролю геометричних розмірів або зворотного інжинірингу деталей, оснащення або інструменту при виробництві верстатів.

Високоточні координатні вимірювання крупногабаритних об`єктів

Лазерні трекери Hexagon MI Leica для високоточного об’ємного виміру на відстані до 160 метрів з точністю ± 15 мкм + 6 мкм / м. Ці унікальні системи ідеально підходять для обміру різногабаритних деталей при виробництві або ремонту верстатів.

Вимірювання круглості, шорсткості та форми деталей та вузлів

Мобільні та стаціонарні системи від компанії JENOPTIK Industrial Metrology Germany для контролю круглості, шорсткості та форми деталей, інструменту та оснащення при будуванні або ремонті верстатів.

Вимірювання лінійно-кутових величин

Лазерні трекери Hexagon MI Leica, координатно-вимірювальні машини Hexagon MI DEA та класичний ручний інструмент Hexagon MI TESA для високоточних вимірів геометрії будь-яких деталей при будуванні або ремонту верстатів.