Машинобудування

Важке машинобудування

Зважування деталей

Кранові ваги для зважування великогабаритних деталей під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт на всіх етапах виробництва та ремонту на підприємствах важкого машинобудування.

Передача результатів зважуваня по радіоканалу

Пристрої передачі даних ЕНР по радіоканалу дозволяють зчитувати результати зважування навіть в умовах поганої видимості (дим, пил), внести в пам’ять ваг масу тари навіть якщо ваги знаходяться поза зоною видимості оператора.

Калібрування та діагностика виробничого обладнання

Спеціальні вимірювальні системи компанії Renishaw plc, які є світовим галузевим стандартом, для оцінки та моніторингу експлуатаційних характеристик виробничого обладнання будь-яких підприємств важкого машинобудування.

Високоточні координатні вимірювання крупногабаритних об`єктів

Лазерні трекери Hexagon MI Leica для високоточного об’ємного виміру на відстані до 160 метрів з точністю ± 15 мкм + 6 мкм / м. Ці унікальні системи використовують у всіх галузях важкого машинобудування для обміру крупногабаритних виробів.

Контроль геометрії деталей і запасних частин за допомогою координатно-вимірювальних рук

Координатно-вимірювальні руки Hexagon MI ROMER для швидкого та мобільного контролю геометрії будь-яких деталей або 3D-моделювання деталей зі складними формами на всіх підприємствах важкого машинобудування.