Машинобудування

Авіабудування і космос

Передача результатів зважуваня по радіоканалу

Пристрої передачі даних ЕНР по радіоканалу дозволяють зчитувати результати зважування навіть в умовах поганої видимості (дим, пил), внести в пам’ять ваг масу тари навіть якщо ваги знаходяться поза зоною видимості оператора.

Зважування деталей

Кранові ваги для зважування великогабаритних деталей під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт на всіх етапах виробництва, ремонту і модернізації на авіабудівних та космічних підприємств.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Ваги, в яких не влаштовують точність, розміри, найбільша границя зважування, можуть бути перероблені під параметри та цілі Замовника.

Високоточні координатні вимірювання крупногабаритних об`єктів і фізюляжів

Лазерні трекери Hexagon MI Leica для високоточного об’ємного виміру на відстані до 160 метрів з точністю ± 15 мкм + 6 мкм / м. Ці унікальні системи використовують у всіх галузях авіабудування ті космічного машинобудування для обміру різногабаритних виробів.

Високоточний об'ємний контроль геометрії деталей і запасних частин

Координатно-вимірювальні машини Hexagon MI DEA для високоточного контролю геометричних розмірів деталей, інструменту та оснащення на авіабудівних та космічних підприємствах.

Контроль геометрії деталей і запасних частин за допомогою координатно-вимірювальних рук

Координатно-вимірювальні руки Hexagon MI ROMER для швидкого та мобільного контролю геометрії або 3D-моделювання деталей в авіабудуванні та космічній промисловості.

Вимірювання круглості, шорсткості та форми деталей та вузлів

Мобільні та стаціонарні системи від компанії JENOPTIK Industrial Metrology Germany для контролю круглості, шорсткості та форми деталей, інструменту та оснащення в авіабудуванні та космічній промисловості.

Контроль геометрії та розмірів тіл обертання безконтактним способом

Високоточні безконтактні вимірювальні машини від компанії JENOPTIK Industrial Metrology Germany для швидкого контролю розмірів будь-яких тіл обертання.

Вимірювальні системи для верстатів

Спеціалізовані вимірювальні системи компанії Renishaw plc для автоматизованого контролю ріжучого інструменту, налаштування на технологічну операцію та оцінки й моніторингу експлуатаційних характеристик виробничого обладнання авіабудівних та космічних підприємств.

Тривимірне сканування та зворотне моделювання деталей та оснастки

Послуги нашої компанії з 3D-сканування об’єктів. Отримані моделі використовують для відтворення деталей агрегатів літаків та елементів фюзеляжу зі складною геометрією.