Гірничодобувна і збагачувальна промисловість

Шахти і кар’єри

Зважування на траверсних кранових вагах ємностей для зберігання сипучих речовин

Зважування ємностей для зберігання сипучих речовин за допомогою траверсних кранових ваг та виконання навантажувально-розвантажувальних робіт.

Автоматизація обліку ваги окремих бункерів та ємностей

Програмний продукт ТБКОДА дозволяє впровадити облік бункерних ваг та об’єднати усі ваги підприємства до єдиної системи контролю та обліку. Дані про вимірювання зберігаються у базі даних та можуть бути показані на екрані комп’ютера оператора та роздруковані у вигляді звітів.

Автоматизація процесів зважування, захист результатів ("Відповідальне зважування")

Технологія “Відповідального зважування КОДА” розроблена для повного контролю зважування на автомобільних або вагонних електронних вагах. Система контролює усі важливі аспекти зважування таким чином, що тільки повністю вірна послідовність та підтверджені дані можуть бути зараховані як вірне зважування.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Ваги з вантажоприймальними пристроями підвищеної міцності та надійності дозволяють зважувати з високою точністю вантажні автомобілі, в тому числі кар’єрні самоскиди.

Зважування вагонів різної бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Вагонні ваги КОДА-В ТВД для зважування вагонів на потягах у русі економлять час та дають змогу без затримок отримати вагу кожного вагона окремо та потяга в цілому. Для більш точного зважування використовуйте КОДА-В ТВС.

Зважування бункерів та ємностей для зберігання сипучих та рідких речовин

Встановлення бункерів на ваги для контролю ваги та дозування.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Відновлення працездатності обладнання та заміна морально застарілих елементів.

Рівнеміри для сипких матеріалів у виконанні для підземного використання

Високонадійні радарні рівнеміри у сертифікованому для підземного використання виконанні для роботи у надскладних умовах у шахтах