Агропромисловий комплекс

Маслоекстракційні заводи

Зважування на кранових вагах ємностей для зберігання та транспортування сипучих речовин

Контроль маси ємностей з сировиною та тари зі жмихом на кранових вагах з високою точністю на всіх етапах виробництва для досягнення найбільшої ефективності.

Кранові ваги в дозувальних системах

Кранові ваги виконують високоточні вимірювання і забезпечують надійну роботу як в дозуючих системах, так і при вхідному і вихідному контролі продукції.

Вимірювання кількості рідин та пари за допомогою металевих ротаметрів

Прості та надійні металеві ротаметри з електронними вихідними сигналами використовуються для контролю технологічних процесів виробництва олій.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Автомобільні ваги КОДА-А не стануть вузьким місцем вашого товаропотоку. Швидке та надійне зважування з точністю до 10 кг на автомобіль цілодобово з гарантією до 5 років.

Зважування вагонів різною бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Вагони з зерном, олія в цистернах будь-яких типів можуть бути завантаженні на вагах з дозуванням, перевіркою ваги кожного візка. Система з трьох платформ та проміжка між ними буде підібрана під парк вагонів Замовника.

Автоматизація процесів зважування, захист результатів ("Відповідальне зважування")

Автоматична система контролю зважування гарантує отримання, зберігання та передачі в облікову систему не просто показів ваг, а гарантованого значення ваги вантажу, відповідально отриманого в результаті аналізу низки параметрів.

Зважування бункерів та ємностей для зберігання сипучих та рідких речовин

Будь-яка ємність з матеріальними цінностями може бути перетворена в тензометричні електронні ваги, що дозволяє здійснювати електронний контроль ваги цілодобово в реальному часі.

Автоматизація обліку ваги окремих бункерів та ємностей

Облік та контроль ваги від приймального пункту до вивантаження продукції на всіх етапах виробництва дає повну цілісну картину руху матеріальних цінностей. Це допомагає оптимізувати виробництво та запобігти розкраданню.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Подовження та підвищення границі зважування існуючих ваг а також заміна тензодатчиків на більш чутливі значно розширить їх можливості.

Вимірювання рівня рідин в резервуарах під тиском

Для вимірювання рівня рідин в резервуарах під тиском або вакуумі пропонується сучасна технологія електронного вимірювача диференційного тиску.

Вимірювання температури та тиску в технологічних процесах

Різноманітні манометри та термометри, а також електронні вимірювачі тиску та температури у різноманітних виконаннях застосовуються майже на всіх етапах виробництва.