Агропромисловий комплекс

Виробництво комбікормів

Зважування на кранових вагах біг-бегів з сипучими речовинами

Кранові ваги ЕНР дозволяють з високою точністю зважувати біг-беги та мішки з сировинною базою і з готовим продуктом під час приймання сировини та відвантаженні готової продукції.

Кранові ваги в дозувальних системах

Кранові ваги виконують високоточні вимірювання і забезпечують надійну роботу як в дозуючих системах, так і при вхідному і вихідному контролі продукції.

Передача результатів зважуваня по радіоканалу

Пристрої передачі даних ЕНР по радіоканалу дозволяють зчитувати результати зважування навіть в умовах поганої видимості (дим, пил), внести в пам’ять ваг масу тари навіть якщо ваги знаходяться поза зоною видимості оператора.

Зважування бункерів та ємностей для зберігання сипучих та рідких речовин

Контроль ваги компонентів на зберіганні, під час виробничого процесу та при відвантаженні готової продуції дозволяє оптимізувати виробництво та уникнути розкрадань.

Автоматизація зважування зерна на елеваторах

Системи контролю зважування на автомобільних та вагонних вагах включають відеофіксацію момента приймання ваги, контроль за розташуванням транспортного засобу, його ідентифікацію, тощо.

Ремонт та модернізація вагового обладнання

Застарілу виробничу лінію на базі механічного обладнання доцільно обладнати електронною системою керування, яка підвищить продуктивність та контрольованість.

Автоматизація та модернизація дозуючих ваг для организації обліку компонентів та готової продукції

Вагові дозатори та витратоміри дискретної дії забезпечують облік сировини та готового продукту на різних етапах виробництва. Система ТБКОДА дозволяє об’єднати такі ваги до єдиної системи з централізованим керуванням, індикацією та обліком.

Рівнеміри для вимірювання рівня зернових в бункерах великих та малиих розмірів

Для резервуарів зберігання сировини та готового продукту пропонуються рівнеміри з можливістю роботи в великих та маленьких резервуарах при наявності великої кількості пилу та налипання продукту.

Зважування автомобілів різної довжини та маси

Зважування автомобілів з рідкими та твердими компонентами комбікормів, готовими комбікормами та напівфабрикатами. Подовжений термін гарантії, стабільні метрологічні характеристики, можливість дистанційного контролю.

Зважування вагонів різною бази без розчеплення в статичному та динамічному режимі

Гарантована висока точність зважування зерновозів дозволяє уникнути похибки та неузгодженості ваги під час приймання сировини залізничним транспортом.