Додаткові пристрої до ваг EHP

Виробник:

Усі ваги виробництва EHP-Wägetechnik GmbH у будь-який момент можуть бути оснащені пристроями передачі даних по радіоканалу. Вибір необхідного пристрою здійснюється згідно з завданнями та потребами Замовника.

Модернізація ваг полягає у виборі та установці радіомодема всередині ваг. Вибір модема (з радіусом прийому до 100 чи до 500 м) залежить від умов експлуатування, розміщення ваг та приймально-передавальних пристроїв, характеристик зважуваного вантажу тощо. У будь-якому випадку при виборі пристрою спеціалісти мають оглянути місце експлуатації обладнання. В деяких випадках має бути здійснена тестова установка обладнання, щоб виявити та вирішити можливі проблеми до момента купівлі основного комплекта обладнання. Щоб виключити прийом хибного сигналу (при одночасному використанні декількох ваг в зоні роботи) кожні ваги мають можливість налаштування на “власний” радіоканал. Усього можливе одночасне використання (у зоні дії радіомодемів) до 8 ваг (з радіомодемом по дальності до 100 м) та до 28 ваг (з радіомодемом по дальності до 500 м). Потім здійснюється вибір приймально-передавальних пристроїв згідно з вимогами на виконання задач. З кожними вагами можуть працювати декілька пристроїв одночасно, що розширює функціональні можливості обладнання. Нижче наведений перелік пристроїв, що можуть використовуватися з короткими характеристиками, а також рекомендації щодо вибору конкретної моделі.DRC 433

Переносний приймально-передавальний пристрій DRC 433 (радіус прийому до 100 м або до 500 м) з індикацією та функціями сумування та зберігання даних (карта пам’яті у комплекті). На дисплеї пульта відображається поточна маса та стан вагів. Управління вагами здійснюється по радіоканалу: введення маси тари (з клавіатури та шляхом зважування), введення коду товара, обнуління, тестування, вимкнення вагів.

Переваги:

  • Застосовується в основному для дублювання показів ваг, що дуже зручно для зважування вантажу на великій висоті, при яскравому сонячному світлі та ін;
  • Передача усіх команд здійснюється по радіоканалу, тому немає потреби використовувати інфрачервоний пульт ДУ;
  • Збережені дані на карті пам’яті можуть бути перенесені на комп’ютер по закінченні роботи.

EHP USB Box

Приймально-передавальний пристрій EHP USB Box без індикації (радіус прийому до 100 м або до 500 м) призначено для прийому даних для наступної передачі їх в комп’ютер через послідовний вихід USB.

Переваги:

  • Найшвидший, дешевий та інформативний спосіб передачі даних на комп’ютер;
  • Застосовується в комплексі з комп’ютером та програмним забезпеченням для систематизації та зберігання бази даних.

Приймально-передавальний пристрій EHP Telebox SPS (радіус прийому до 100 м або до 500 м) з індикацією та простим набором функцій (тарування, обнуління, сумування та зберігання даних).
Вихід RS-232C, RS-485, 4…20 мА, релейні виходи. Живлення автономне.


Переваги:

  • Промислове виконання для систем дозування на основі кранових ваг.

Приймально-передавальний пристрій EHP Teledata (радіус прийому до 100 м або до 500 м) має дисплей для індикації даних зважування, водонепроникну буквенно-цифрову клавіатуру для вводу даних, вбудований принтер для друку на етикетці та послідовний вихід RS232C. На друк виводиться: час, дата, маса нетто/брутто, лічильник зважувань, загальна сума (результат сумування), № зміни, дані про вантаж, підприємство тощо. Живлення автономне.

Переваги:

  • Використовується в основному для контролю продукції на вході/виході з роздруковуванням даних на етикетці;
  • Аналогічна по функціональності система USB Box + комп’ютер + спеціальне ПЗ + зовнішній принтер.

Дублююче табло EHP Large Display з висотою символів дисплея 100, 150, 200 чи 250 мм (радіус прийому тільки до 500 м), дозволяє зчитуванти показання на відстані до 200 метрів навіть в умовах поганої видимості (дим, пил тощо). Алюмінієвий корпус IP65.

Переваги:

  • Простота та довговічність використання;
  • Не потребує спеціального обслуговування;
  • Ідеальний варіант для контролю процесу зважування у комплексі з системою відеоспостереження;
  • Встановлюється у місці найбільш зручного обзору для перегляду даних з усих точок приміщення.

Примітка: Усі модеми працюють на частоті 433 МГц з потужністю сигналу, що не перевищує 8 мВт та не потребує спеціального дозволу на експлуатацію від Укрчастотнадзору.

Написання програмного забезпечення может бути виконане як спеціалістами нашого підприємства, так і власними силами Замовника. Вартість ПЗ визначається виходячи з об’єму робіт, вимог Замовника та розраховується індивідуально під конкретну задачу.

Master-Slave

В процесі зважування існує проблема безпеки та достовірності показів при зачалюванні довгомірних (конструкції довжиною більше 12 м) та нестандартних крупногабаритних вантажів (контейнери). Застосування системи зважування з декількох ваг дозволяє вирішити цю задачу.
Принцип роботи системи «Master-Slave» полягає у наступному:
Ваги «Master» додають до свого виміряного значення маси, значення маси усіх ваг «Slave», що входять до системи та відображають сумарну вагу матеріалу. Ваги «Slave» відображають «_ _х_ _», де х – номер ваг (можливо від 1 до 3). Передача даних здійснюється по радіоканалу. Усього в системі може використовуватися до 4 ваг (один «Master» та три «Slave»). Крім того, ваги «Master» можуть передавати дані на комп’ютер, переносний пульт індикації, дублююче табло та інші периферійні пристрої.
Усі ваги, що входять до системи, можуть у будь-який момент бути переналаштовані для використання у звичайних умовах як ваги, що експлуатуються незалежно один від одного.

Компанію EHP-Wägetechnik GmbH було засновано у 1974 році. На даний момент її продукція представлена в більш ніж 40 країнах, таких как Великобританія, Швейцарія, Португалія, США, Індія, Австралія та ін. В Україні кранові ваги виробництва EHP використовують наступні підприємства:

Підприємство Тип використовуваних ваг
ПАТ “Кременчуцький сталеварний завод” KGW 50 у виконання для рідкого металу (6 шт.)
ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг” KGW 5, KGW 10, KGW 30, KGW 50 з переносними пультами EHP RF control
ПАТ Металургійний комбінат “Азовсталь” LD 10, Система «Master-Slave» LD 20 з блоком Teledata
ПАТ “Єнакієвський металургійний завод” LD 10, LD 20, KGW 30
ПАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча» LD 20 з переносними пультами EHP RF control
ПАТ “Дніпровський металургійний комбінат ім.Ф.Е.Дзержинського” LD 5, LD 10, LD 20
ПАТ «Луганський трубний завод» LD 5, LD 10, LD 20
ПАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» ім. А.М. Кузьміна» KGW 2, KGW 5, KGW 10 у виконанні для рідкого металу
ПАТ «Енергомашспецсталь» KGW 20 у виконанні для рідкого металу
ПАТ «Запоріжтрансформатор» LD 1, LD 5, LD 10
ПАТ “Мотордеталь-Конотоп” KGW 10, KGW 5 у виконанні для рідкого металу (4 шт.)
ПАТ “Макіївський металургійний завод” KGW 5, KGW 10
ПАТ “Краснодонвугілля” LD 5 (10 шт)
ПАТ “Мотор Січ” LD 1, LD 5

Netscale TCP/IP Ethernet

Приемо-передавальний пристрій Netscale TCP/IP Ethernet – мережевий концентратор для підключення до АСУТП підприємства. Вбудована пам’ять 2 ГБ. Радіус прийому 500 м. Управління до 16 ваг на одній частоті. Зв’язок через мережевий інтерфейс Ethernet 10/100 з використанням протоколу UDP. Габаритні розміри 130 × 85 × 40 мм.

Перевага: можливість одночасного обслуговування 16-ти ваг на одній частоті.

Немає завантажень для цього продукту.